dydydyana
620 poze   7226 vizite

Pussycat Dolls

Pussycat Dolls este un grup american de fete, ce şi-a început cariera drept trupă de dans burlesque.[4] Iniţiat de coregrafa Robin Antin în anul 1993, formaţia a realizat o serie de reprezentaţii artistice timp de şase ani în Los Angeles, California, până în anul 2001.[4] Antin a refăcut ansamblul în anul 2003, semnând un contract de promovare cu casa de discuri Interscope Records, în vederea comercializării unor produse discografice sub titulatura de Pussycat Dolls.[5] Cele care au ajutat numele să devină cunoscut la nivel mondial au fost solista Nicole Scherzinger, alături de Melody Thornton, Ashley Roberts, Jessica Sutta, Kimberly Wyatt şi Carmit Bachar.

Primul extras pe single al grupului nou format, „Don't Cha”, a devenit un succes la nivel mondial, ajungând unul dintre cele mai cunoscute cântece ale anului 2005.[6] El a fost urmat de alte trei şlagăre — „Stickwitu”, „Beep” şi „Buttons” — toate obţinând clasări şi vânzări ridicate.[7] Acestea, împreună cu piese precum „I Don't Need a Man” sau „Wait a Minute”, au ajutat materialul de provenienţă, PCD, să se comercializeze în peste şapte milioane de unităţi la nivel global.[8] Formaţia şi-a întrerupt activitatea timp de aproximativ un an, timp în care fiecare componentă a grupului a dezvoltat o serie de proiecte independente.

În mai 2008 a fost lansată înregistrarea „When I Grow Up”, cea care anunţa lansarea unui nou album de studio.[9] Totuşi, în aceeaşi perioadă s-a anunţat faptul că interpreta Carmit Bachar a părăsit ansamblul, optând pentru o carieră independentă.[10] Cântecul a devenit un şlagăr la nivel mondial şi a câştigat un premiu Video Music Awards.[11] Discul de provenienţă, Doll Domination, a început a fi comercializat la scurt timp şi a fost promovat cu ajutorul altor compoziţii, cea mai de succes fiind balada „I Hate This Part”.[7][12][13] Datorită vânzărilor scăzute, materialul a fost relansat în diverse regiuni, în urma performanţelor obţinute de preluarea „Jai Ho! (You are My Destiny)”.[14] În urma unor controverse create în timpul erei Doll Domination,[15][16] o parte dintre componentele formaţiei au blamat tratamentul preferenţial primit de Scherzinger,[17] lucru ce a culminat cu plecarea Jessicăi Sutta din grup în ianuarie 2010.[1]
gggggg
gggggg
bbbbbbbbbbb
bbbbbbbbbbb
cccccc
cccccc
ddddddddddddddddddddd
ddddddddddddddddddddd
fffffffffff
fffffffffff


Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.