dydydyana
620 poze   7226 vizite

Brenda Song

Brenda Song s-a născut în Carmichael, California, pe 24 Septembrie 1987. Si-a inceput cariera profesionala aproape din copilărie, şi a aparut la televizor in diferite reclame, roluri, şi piese de film necunoscute, la doar varsta de 6 ani.

Una dintre aparitiile ei mai vechi include o reclama pentru cerealele Reese's Puffs, rolul lui Kathy Thunder Alley pe ABC (1994-95), filmele Requiem (1995) şi Santa with Muscles (1996), precum şi in serialul Leave it to Be (1997).

În 1999, Song a jucat rolul lui Sariffa Chung în seria Nickelodeon 100 Deeds pentru Eddie McDowd, un spectacol în care ea a vorbea cu câini. În decursul aceluiaşi an, avand 12 ani pe atunci, a apărut pe ABC in Once and Again in episode care au fost difuzate în octombrie, în decembrie
.

Brenda câştigă primul său premiul

Pentru rolul ei ca Samantha Kwan, în anul 2000 in filmul The Ultimate Christmas Present, Song a fost castigat premiul Young Artist Award for Best Supporting Young Actress in a Comedy TV Movie. În mai 2000, ea a apărut in Love Stinks. În 2001, tanara actrita a fost invitata în februarie la Bette, pe CBS, iar în luna mai la ER pe NBC, si la AMY pe CBS în octombrie.

Brenda apare pe marele ecran

Song a apărut pe marele ecran în 2002 in Like Mike, o comedie de familie, in care a jucat alaturi de rapper-ul Bow Wow. Pe canalul de film Disney a aparut in Get A Clue (2002), , Song a apărut ca Jennifer, alături de actriţe precum Amanda Plummer si Lindsay Lohan.

Următorul său proiect, American Darlings, e un film cu un set de caracteristici în timpul epocii swing-ului,unde apare alturi de stele ca Nicole Kidman si Jennifer Lopez.
ANYAEFQYHOIEAAZSCLI
ANYAEFQYHOIEAAZSCLI
BPWUEDGHKKAOJTXRXAN
BPWUEDGHKKAOJTXRXAN
BPZYQCNFRUCTBGZDIQK
BPZYQCNFRUCTBGZDIQK
BYNICBQKIJADPHGZGDO
BYNICBQKIJADPHGZGDO
CCLEJHOCAYZIQQNAOVL
CCLEJHOCAYZIQQNAOVL
CPOOGXPVMLPXILFMVXO
CPOOGXPVMLPXILFMVXO
CVNEUKCIROTJGSILTNR
CVNEUKCIROTJGSILTNR
CYRPAVLFOFWTDHNEZXJ
CYRPAVLFOFWTDHNEZXJ
DTFYRRPBWDGTEHZWHZA
DTFYRRPBWDGTEHZWHZA
GLSUOCYSJSAKMJTOHJK
GLSUOCYSJSAKMJTOHJK
GPXGMTRZDVHXUDDYUDK
GPXGMTRZDVHXUDDYUDK
HNRZEAVHTKMGKZJIKDZ
HNRZEAVHTKMGKZJIKDZ


Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.