dydydyana
620 poze   7153 vizite

Brenda Song

Brenda Song s-a născut în Carmichael, California, pe 24 Septembrie 1987. Si-a inceput cariera profesionala aproape din copilărie, şi a aparut la televizor in diferite reclame, roluri, şi piese de film necunoscute, la doar varsta de 6 ani.

Una dintre aparitiile ei mai vechi include o reclama pentru cerealele Reese's Puffs, rolul lui Kathy Thunder Alley pe ABC (1994-95), filmele Requiem (1995) şi Santa with Muscles (1996), precum şi in serialul Leave it to Be (1997).

În 1999, Song a jucat rolul lui Sariffa Chung în seria Nickelodeon 100 Deeds pentru Eddie McDowd, un spectacol în care ea a vorbea cu câini. În decursul aceluiaşi an, avand 12 ani pe atunci, a apărut pe ABC in Once and Again in episode care au fost difuzate în octombrie, în decembrie
.

Brenda câştigă primul său premiul

Pentru rolul ei ca Samantha Kwan, în anul 2000 in filmul The Ultimate Christmas Present, Song a fost castigat premiul Young Artist Award for Best Supporting Young Actress in a Comedy TV Movie. În mai 2000, ea a apărut in Love Stinks. În 2001, tanara actrita a fost invitata în februarie la Bette, pe CBS, iar în luna mai la ER pe NBC, si la AMY pe CBS în octombrie.

Brenda apare pe marele ecran

Song a apărut pe marele ecran în 2002 in Like Mike, o comedie de familie, in care a jucat alaturi de rapper-ul Bow Wow. Pe canalul de film Disney a aparut in Get A Clue (2002), , Song a apărut ca Jennifer, alături de actriţe precum Amanda Plummer si Lindsay Lohan.

Următorul său proiect, American Darlings, e un film cu un set de caracteristici în timpul epocii swing-ului,unde apare alturi de stele ca Nicole Kidman si Jennifer Lopez.
Pagini: 1 2 3
ANYAEFQYHOIEAAZSCLI
ANYAEFQYHOIEAAZSCLI
BPWUEDGHKKAOJTXRXAN
BPWUEDGHKKAOJTXRXAN
BPZYQCNFRUCTBGZDIQK
BPZYQCNFRUCTBGZDIQK
BYNICBQKIJADPHGZGDO
BYNICBQKIJADPHGZGDO
CCLEJHOCAYZIQQNAOVL
CCLEJHOCAYZIQQNAOVL
CPOOGXPVMLPXILFMVXO
CPOOGXPVMLPXILFMVXO
CVNEUKCIROTJGSILTNR
CVNEUKCIROTJGSILTNR
CYRPAVLFOFWTDHNEZXJ
CYRPAVLFOFWTDHNEZXJ
DTFYRRPBWDGTEHZWHZA
DTFYRRPBWDGTEHZWHZA
GLSUOCYSJSAKMJTOHJK
GLSUOCYSJSAKMJTOHJK
GPXGMTRZDVHXUDDYUDK
GPXGMTRZDVHXUDDYUDK
HNRZEAVHTKMGKZJIKDZ
HNRZEAVHTKMGKZJIKDZ
Pagini: 1 2 3


Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Către: dydydyana

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.